Noah vindt dat Jacco positief moet blijven

Noah vindt dat Jacco positief moet blijven

Jacco en Noah lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Afgelopen avond hadden de twee een gesprekje. De twee weten wel waar het aan ontbreekt in huize Utopia…

Afgelopen avond vertelt Jacco dat hij erg blij is met de komst van hem. Een positief, vrolijk iemand, daar was ik echt aan toe voegt hij eraan toe. Jacco geeft ook toe dat hij het soms moeilijk vindt om positief te blijven als de groep veel negativiteit uitstraalt. Als Billy zegt we gaan naar de klote, dan trek ik me dat aan legt hij verder uit.  Noah snapt goed wat Jacco bedoelt en is daarom blij dat hij met zijn positieve instelling wat kan toevoegen. We moeten positief blijven en al die negatieve vibes loslaten benadrukt hij. Ik vind dat je goed bezig bent in Utopia, en dat je je niet te veel moet aantrekken van het gezeur van de rest. Je weet zelf wat je waard bent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *