Fay, Jeroen, Beau, Floor en Bas vertellen trots aan de groep hoe de luchtballonvaart was

Fay, Jeroen, Beau, Floor en Bas vertellen trots aan de groep hoe de luchtballonvaart was

Fay, Jeroen, Beau, Floor en Bas mochten gisteren Utopia verlaten. Ze mochten een paar uur weg om te genieten van een luchtballonvaart. En daar hebben ze van genoten aan de foto te zien! Uiteindelijk kwamen het groepje weer terug in de mini samenleving en het duurde niet lang voor de groep bij elkaar zat om te horen hoe het was. Fay heeft alles vastgelegd op film en deze worden dan ook geshowd. De groep is blij voor het vijftal en luistert uitgebreid en nieuwsgierig naar hun verhalen. Het groepje Utopianen laat ook nog trots hun oorkondes zien, die ze hebben gekregen toen ze weer met beide benen op de grond stonden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *