Cemal maakt een aantal bewoners wakker die nog in hun bed lagen

Cemal maakt een aantal bewoners wakker die nog in hun bed lagen

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Als Cemal erachter komt dat de tweeling, Chipp en Floor nog liggen te slapen in de safezone om half tien, besluit hij ze wakker te maken. Maar dat wordt niet zo gewaardeerd. Demi, Fay, Chipp en Floor uitten dan ook hun frustraties nadat ze gewekt zijn. Hij is niet goed hoor laat Demi weten en ook haar zus vindt het belachelijk dat Cemal zomaar besluit om hem wakker te maken. Productiviteit op een dag ligt niet aan hoe laat je opstaat voegt Floor eraan toe. Hoewel ze Cemal zijn  redenen wel begrijpt, vindt ze dat hij als ochtendmens makkelijk te praten heeft. Ook Chipp deelt de mening van zijn mede bewoners. Het is volgens hem niet aan Cemal om te besluiten hoe laat de andere bewoners moeten opstaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *