Cemal ontvangt een bijzondere brief van het thuisfront

Cemal ontvangt een bijzondere brief van het thuisfront

Wat gebeurd(e) deze ochtend nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Noah was vroeg wakker en loopt richting de brievenbus om de post te halen. Vandaag ontvangen Cemal en Beau post van het thuisfront. Cemal ontvangt ook nog een bijzondere brief. Een brief van de belastingdienst. Samen met Romy en Billy lacht hij om deze grappige actie van zijn moeder, die de brief heeft meegezonden. Beau heeft haar post op de vide doorgelezen en nadat ze deze heeft besproken met Bas, trekt ze haar sportkleren aan. Ook deze ochtend gaat ze aan de slag met uitgebreide workouts in de gym. Niet veel later zit Romy alweer achter de computer. Een tijdje terug heeft ze schoenen besteld en hoewel ze al heeft betaald, blijkt er toch iets fout te zijn gegaan. De bestelling lijkt niet goed doorgekomen en daarom besluit Romy een ander paar schoenen te bestellen. Noah en Billy adviseren haar om wel achter de mislukte bestelling aan te gaan, voordat ze ineens dubbel moet betalen en twee maanden lang haar zakgeld kwijt is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *