Romy en Billy maken zich zorgen om de kookwedstrijd van vanavond

Romy en Billy maken zich zorgen om de kookwedstrijd van vanavond

Vanavond zal er weer een nieuwe ronde van de kookwedstrijd plaatsvinden. Billy en Romy zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Maar als Billy alle benodigde ingrediënten nog een keer naloopt, komt ze erachter dat er iets mist. De bestelde sojabonen zijn niet te vinden en de twee lopen meteen naar binnen om de bestelling na te checken. Hier komen ze erachter dat ze de bonen wél hebben besteld. Dit betekent dus dat de bezorging ervan fout is gelopen. Billy en Romy beginnen zich nu wel zorgen te maken, het zou zonde zijn als hierdoor de kookwedstrijd in de soep loopt. Billy besluit gelijk te bellen, in de hoop dat de bonen alsnog geleverd kunnen worden. Wie zal er vanavond winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *