Romy zou zo op vier mede bewoners kunnen stemmen

Romy zou zo op vier mede bewoners kunnen stemmen

Over een paar weken staat de stemronde weer op het programma. En de bewoners beginnen er langzaamaan weer over te praten. Zo hebben Chipp, Jacco en Romy het er ook over.

Romy vindt het dit keer een erg moeilijke stemronde. En voegt eraan toe veel motivatiestemmen te kunnen uitdelen, en weet daardoor dus niet goed wie haar stemmen zullen krijgen. Ik zou wel op vier mensen kunnen stemmen vervolgd ze met enige twijfel. Jacco sluit zich bij haar aan. Dit heb ik nog nooit gehad benadrukt hij. Chipp en Jacco zijn er ook nog niet over uit. De namen van Jeroen en Floor zijn bij beide al wel vaak door hun hoofd gegaan maar hoe ze uiteindelijk zullen stemmen, dat weten ze nog niet. Wel vinden de twee het belangrijk dat de personen op wie zij niet zullen stemmen, wel echt in Utopia moeten willen zijn. Want zo vindt Jacco, wij hebben er ook niets aan als hier iemand woont die eigenlijk liever buiten zou zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jojanneke at 14:56

    Hugh Billy met stip op nummer 1
    Romy, fay en Demi…Erachter aan…
    En daarna de rest…
    En wie wordt er Utopiaan??? Vind dat niemand dat verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *