Jeroen weigert af te wassen tijdens de kookwedstrijd

Jeroen weigert af te wassen tijdens de kookwedstrijd

Bas en Chipp roepen de mannen bij elkaar. Dit omdat vanavond weer een ronde van de kookwedstrijd plaats zal vinden. De taakverdeling van het mannen team moet nog besproken worden. Echter is er één bewoner niet zo blij mee.

Bas en Chipp hebben bedacht dat Cemal en zij in de keuken zullen staan, René, Jacco en Noah verantwoordelijk zijn voor de bediening, en dat Jeroen de borden gaat wassen. Maar daar is Jeroen het dus niet mee eens. Hij heeft vorige week ook al de afwas gedaan en vindt het niet eerlijk dat hij dat nu weer zou moeten doen. Ik ga geen borden wassen. Het lijkt me niet meer dan fair dat we rouleren zegt hij dan ook tegen de rest. Noah biedt aan dat hij de afwas wel wil doen maar Bas vindt het op zijn beurt logischer dat de mensen met bepaalde ervaring op bepaalde plekken staan. Hierom wil hij Noah in de bediening hebben staan. Maar Jeroen wil absoluut niet de enige zijn die deze week moet afwassen en na een korte discussie besluit Bas hem tegemoet te komen. De mannen spreken af dat Jeroen gaat helpen in de bediening en dat het bedienende viertal de afwas verdeelt. Na elke gang zal iemand anders afwassen. Na deze korte discussie gaat het team verder met het bespreken van hun tactiek van vanavond. De stand tussen de mannen en de vrouwen is gelijk, dus de mannen van Team Chipp zijn maar al te gemotiveerd om te winnen vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:40

  Ik mag Jeroen niet laat me dat even zeggen. maar waarom moet hij nu ook weer de afwas doen.
  Bas wil dat de mensen die er goed in zijn in die dingen rond delen
  Wie zegt dan Noah wel goed is in de bediening , als Jeroen geen kans krijgt leert hij het ook nooit.
  Ik zal het ook vervelend vinden als ik het smerige werk moet doen.
  En denken jullie echt dat het gaat gebeuren om de beurt afwassen (denk het niet )
  Bas gaat vertellen tegen de andere dat ze het niet moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *