De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatie, wie moet er weg Mylène of Alexandra?

De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatie, wie moet er weg Mylène of Alexandra?

Gisteren hebben de bewoners tijdens de markt genomineerd. Met het toekijkende publiek was het een spannende stemmingsronde. Uiteindelijk zitten Alexandra en Mylène genomineerd. Vandaag wordt er beslist welke bewoner in Utopia 2 mag blijven. De bewoners verzamelen zich voor de eliminatie. Welkom bij de nominatieronde spreekt Merel de bewoners toe. Ze vertelt dat de nominatieronde erg spannend was met het toegestroomde publiek. Merel geeft aan iedereen een amulet en Alexandra en Mylène nemen plaats bij hun zuil. Jessie is als eerste aan de beurt. Vorige week ben ik heel erg boos geworden zegt hij. En vertelt verder tegen Alexandra dat hij geen hard feelings meer heeft. Jessie houdt het kort en hij vertelt dat hij Mylène graag wil houden. Franny geeft haar stem aan Mylène. Zij denkt dat Alexandra het buiten de poort goed gaat doen. Ik denk dat het geen grote verrassing is gaat Mariska verder. Ze geeft haar stem aan Alexandra. Brandon is na Mariska aan de beurt en hij geeft zijn stem aan Mylène. Het is nu de finaleperiode en uiteindelijk moeten mensen vertrekken zegt Gerrit. Hij vertelt dat hij met zowel Mylène als Alexandra een positieve band heeft. Toch gaat zijn positieve stem naar Mylène. Merel geeft haar stem ook aan Mylène. Je bent een sterke vrouw geworden spreekt ze Alexandra nog toe en de twee vallen elkaar in de armen. Hiske neemt het woord en ze geeft Alexandra een compliment. Volgens Hiske heeft Alexandra hard gewerkt en is ze keihard door blijven gaan. Desondanks geeft Hiske haar stem aan Mylène. Daarmee heeft iedereen zijn positieve stem gegeven. Voordat Alexandra haar laatste spullen gaat pakken, richt ze nog wat woorden tot haar mede bewoners. Wat ga ik jullie missen snikt ze. Ik ga de plek missen. Wat heb ik hard gewerkt. Ik ben een sterke vrouw geworden. Ik ben binnegekomen als een zielig vogeltje en ik ga naar buiten als een roofvogel. Ik ben zo trots benadrukt ze. De bewoners klappen en daarmee is de zesde nominatieronde ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *