Alexandra denkt dat Gerrit het er moeilijk mee heeft dat de relatie tussen hem en Jessie is veranderd

Alexandra denkt dat Gerrit het er moeilijk mee heeft dat de relatie tussen hem en Jessie is veranderd

Jessie en Alexandra zijn samen in de silo. Ik ben een beetje nerveus begint Alexandra het gesprek. Over het eventueel naar huis gaan vraagt Jessie. Ik weet wel gewoon dat het gaat gebeuren zegt Alexandra. Jessie is er nog niet honderd procent zeker van dat Alexandra vandaag de minste positieve stemmen krijgt. De twee praten nog even verder. Ik heb mezelf voorgenomen om in ieder geval in de finale mezelf te blijven gaat Jessie verder. Alexandra zegt daarop dat hij dat ook vooral moet doen. Ook Gerrit komt ter sprake, Alexandra legt uit dat Gerrit het er moeilijk mee heeft dat de relatie tussen hem en Jessie is veranderd. Wees ook lief voor Gerrit zegt ze. Jessie legt op zijn beurt uit dat hij er niet tegen kan als mensen zich anders gaan gedragen. Hoe zullen de eliminaties van vandaag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *