Merel heeft geen goed woord over voor Gerrit, Franny hoor haar aan

Merel heeft geen goed woord over voor Gerrit, Franny hoor haar aan

Hoewel de band van Merel, Jessie en Gerrit eerst niet te breken was begint de vriendschap steeds meer scheurtjes te vertonen sinds het begin van de finale. Gerrit had eerder op de avond Franny al geadviseerd om niet meer over hem tegen Merel te praten omdat zij dat tegen hem kan gebruiken. Merel pakt wat later haar moment om Franny te vertellen wat ze van Gerrit vindt. Ik heb uit zeer betrouwbare bronnen gehoord, dat wat er gezegd is door Mylène haar moeder, zeker waar is. Gerrit speelt een vies spelletje benadrukt ze. Toen Merel eerder deze avond met Jessie de silo uitliep zag ze Gerrit en Mylène knuffelen. Volgens Merel zou Gerrit gebruik maken van de gevoelens die Franny voor hem heeft. Wat wil hij daarmee bereiken dan vraagt Franny zich af. Merel heeft geen idee. En vertelt verder dat ze vandaag heeft gehoord dat Gerrit ook veel nare dingen over haar en Jessie zegt wanneer hij in bed ligt. Franny geeft aan dat ze er op zal letten. Wat zal Franny doen met al deze informatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:01

    Wat zullen ze haar missen want werken kon ze wel het zal nu wel een grote puinhoop worden want van werken zijn er maar weinig die daar kaas van hebben gegeten de Silo zie ik zo in een grote puinhoop veranderen.

  2. Ria at 12:58

    Daar zit hij weer achter de computer weer een nieuwe jas hoe kan dit allemaal en maar ophalen die wekker snot is lekker.vieze vent.

  3. Ria at 12:53

    samenleving en dan dat geroddel van buiten.Hoe vond Jessi het gejoel nadat Lex drie op hem gaf bij iedereen bleef het stil maar menigeen zou graag willen zien dat het koningskoppel eruit gaan.Ik hoop dat de andere de ballen hebben om dit te doen. De blauwe balk zoals gewoonlijk zal wel weer verschijnen Wat een nare mini Jammet dat Lex eruit gaat zij durfde tenminste. Zulke gemene mensen ben ik in mijn hele leven gelukkig nog nooit tegengekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *