Gerrit en Mylène denken dat Jessie zijn positie in de groep aan het verliezen is

Gerrit en Mylène denken dat Jessie zijn positie in de groep aan het verliezen is

Hoewel Gerrit en Mylène elkaar in het begin niet konden luchtten, zoeken ze elkaar steeds vaker op. Wat hen nu is opgemerkt is dat Jessie en Merel ineens een heel gelukkig koppel proberen uit te hangen. Zo zijn ze nog nooit geweest merkt Gerrit op. Mylène heeft opgemerkt dat het publiek Jessie en Merel ook steeds minder leuk beginnen te vinden. Dat merkte je wel bij de nominatie zegt ze. Gerrit moet hierover ook iets opbiechten. Heel eerlijk ik vind het sneu voor hen maar ik ben wel blij dat er een bepaald tegengeluid word gegeven. En vertelt verder dat Jessie zichzelf ziet als de gedoodverfde winnaar maar er wel luid gejuich kwam toen Alexandra Jessie drie stemmen gaf. Jessie kwam al echter snel met het excuus dat dit alleen een klein groepje mensen waren. Het waren heel veel mensen benadrukt Mylène. Is Jessie zijn positie in de groep aan het verliezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *