Alexandra heeft het gevoel dat ze Utopia 2 moet verlaten en neemt alvast afscheid van de groep

Alexandra heeft het gevoel dat ze Utopia 2 moet verlaten en neemt alvast afscheid van de groep

Alexandra denkt na de onverwachtse stemmingsronde dat er een grote kans in zit dat er een einde komt aan haar Utopia tijd en pakt afgelopen avond, nadat de laatste vrijwilligers het terrein hebben verlaten, haar kist in. Ze wil haar mogelijk laatste avond echter niet met een sisser laten eindigen. Ze pakt de microfoon en speaker van Franny en parkeert zichzelf voor de silo. Ik zit op de bank. Dus ik wil heel graag dat we met zijn allen even een drankje doen. Dus kom erbij roept Alexandra door de microfoon. Merel en Mariska liggen helemaal dubbel om de actie van Alexandra. Wanneer iedereen zich heeft verzameld in de silo neemt Alexandra nog graag één keer het woord. Ik heb hier een hele mooie tijd gehad en ik heb hier heel veel geleerd. Ik kwam binnen als een zwak vogeltje en ga naar buiten als een roofvogel. Vervolgens bedankt ze de bewoners voor de mooie tijd die ze heeft gehad in Utopia. Zal Alexandra Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 93    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *