De vrijwilligers worden in het zonnetje gezet door de groep

De vrijwilligers worden in het zonnetje gezet door de groep

De bewoners hebben een druk weekend achter de rug. Er werden twee evenementen georganiseerd, de Hollandse Avond en de markt. Om over de onverwachte nominatie nog maar niet te spreken. De bewoners hadden dit echter allemaal nooit kunnen redden zonder de hulp van de vrijwilligers en daarom willen ze hen afgelopen avond in het zonnetje zetten. Wanneer de bewoners en de vrijwilligers zich hebben verzameld in de silo, neemt Hiske het woord. Jullie hebben onder andere Utopia gemaakt, want zonder jullie waren we er zeker niet geweest. Om jullie te bedanken voor al jullie inzet, jullie steun en jullie begrip organiseren wij deze borrel en hebben Mariska en Merel lekkere hapjes klaargemaakt. Met een daverend applaus worden de woorden van Hiske ontvangen. Hierna mengen de bewoners zich onder de vrijwilligers om herinneringen op te halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *