Gerrit waarschuwt Franny, moet ze oppassen voor Merel?

Gerrit waarschuwt Franny, moet ze oppassen voor Merel?

Franny en Gerrit zijn afgelopen avond druk bezig met het afbouwen van de markt wanneer Franny laat weten dat ze door bezoekers is aangesproken over haar en Gerrit. Gerrit geeft aan dat ze hier niet teveel met Jessie en Merel over moet praten. Dat gebruiken ze allemaal tegen mij zegt Gerrit. Franny geeft aan dat ze er op zal letten. Dat vind ik wel lastig. Dan vertel ik iets in vertrouwen tegen Merel en dan… gaat Franny verder doelend op de discussie die Merel en Jessie met Gerrit hadden. Gerrit benadrukt nog een keer dat Franny niet over Gerrit moet praten tegen Merel. Ja dat blijkt reageert Franny. Zal Franny nog bij Merel haar hart kunnen luchten over Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *