De Utopia markt wordt ondanks de stemming hervat

De Utopia markt wordt ondanks de stemming hervat

De spanningen lopen hoog op vandaag door de plotselinge zesde stemmingsronde. Ondanks dat er een nominatieronde plaatsvond tijdens de markt, gaat de I love Utopia markt gewoon door! Zo zijn de bewoners weer druk verder aan het werk gegaan met de markt. Ook de bezoekers lopen weer rond langs alle marktkramen. Er worden weer veel pollies gemaakt en Gerrit is verder gegaan met zijn rondleiding. De rondleiding van Gerrit stopte eerder abrupt door de mededeling over de nominatieronde. De andere bewoners zijn weer druk met de verkoop van de Utopia producten. Hopelijk wordt de allerlaatste markt in Utopia 2 een succes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *