Mylène heeft het er moeilijk mee dat ze genomineerd is, de markt bezoekers willen dat ze blijft

Mylène heeft het er moeilijk mee dat ze genomineerd is, de markt bezoekers willen dat ze blijft

Mylène barst in tranen uit na de stemmingsronde van vandaag. Ik wil niet naar huis, ik wil wel naar huis. Het is zo moeilijk. Ik wil mensen niet teleurstellen maar ik wil mijzelf ook niet teleurstellen. Jens wil dat ik blijf. Het is zoveel zegt ze verward. Brandon probeert Mylène te troosten en slaat zijn armen om haar heen. Merel knuffelt Alexandra ondertussen. Dit verrast Alexandra, omdat ze voor de tweede keer op haar vriendje heeft gestemd. Wat later loopt Merel naar Mariska, Gerrit, Hiske en Jessie toe. Mariska vindt het allemaal heel bizar wat er vandaag is gebeurd. Hiske geeft aan dat ze denkt dat Alexandra veel steun van het publiek nu op het terrein gaat krijgen. Gerrit vindt het erg interessant dat het publiek erbij is. Wat wil je zeggen? Ik zie je mond bewegen zegt Gerrit tegen Jessie. Ja, ik weet even niet wat ik wil zeggen reageert Jessie. Ondertussen staat Mylène nog steeds bij het strand. Enkele bezoekers zeggen dat ze moet blijven. Mylène twijfelt. Weet je wat het is? Ik hoef niet te winnen. Ik heb geen ambitie om te winnen. Daarom is het heel makkelijk om mij hier te houden zegt ze. De bezoekers spreken haar moed in en willen graag dat ze blijft. Waarom wil je weg vraagt een bezoeker. Omdat ik een pion ben voor Gerrit, Jessie en Merel eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *