Bjorn verliefd op een bezoekster?

Bjorn verliefd op een bezoekster?

Tijdens de Hollandse avond had Bjorn het al gezellig met een bezoekster, de twee zouden gezoend hebben. Vanavond was er een informatieavond van stichting hulp straatkinderen in Senegal en Cillia de dame waar Bjorn wel een oogje op had was er ook.

Echter heeft Cillia weinig van de informatieavond mee gekregen, ze kwam meer voor Bjorn. Beide hebben een gezellige avond beleefd. Love is in the air zingt Bjorn in het bijzijn van Gaby, Wim en Benjamin, vlak nadat hij zijn ‘vriendin’ heeft uitgezwaaid. Ja, is dat zo? vraagt Benjamin. Jij bent wel heel erg happy  vult Gaby aan. Een extreem vrolijke Bjorn geeft aan dat hij normaal gesproken niet zo snel verliefd is. Wel zit hij in een lastig parket, aangezien hij in Utopia zit en zij niet. Het heeft geen zin om verliefd te worden op iemand die hier niet zit. Ik wil me niet bezighouden met iets wat er buiten is, dat moet je ook helemaal niet willen. Dat maakt het gewoon lastig zo luidt zijn eindconclusie. Maar hoe gaat dat verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *