Het raadsel van de pumps

Het raadsel van de pumps

De avond gaat rustig voorbij in Utopia, Stefanie heeft een zak schoenen gevonden. Hakken, of te wel pumps. Maar wie heeft deze besteld? Het lijkt een raadsel te zijn…

Als Stefanie onderweg is naar de loods met de pumps in haar handen komt ze Wim tegen. Met de vraag of hij iets van bestelde schoenen af weet antwoordt Wim er niets van te weten. Ik neem aan dat ze voor Gabriëlle zijn. Het is maat 43. Misschien moet je het bij Mark navragen? Als Stefanie langs Ivan loopt vraagt ze aan hem of hij misschien schoenen besteld heeft. Schoenen vraagt Ivan verbaasd. Ja antwoordt Stefanie, hakken maat 43? Ook Ivan heeft geen idee, maar wie zou het dan besteld hebben? De twee praten er nog even over door en Stefanie denkt dat iemand misschien een cadeau gekocht heeft voor een andere medebewoner. Ik ga het maar aan Mark vragen, hij weet wat er met geld gebeurd. Misschien heeft Bas ze wel besteld voor zichzelf grapt ze. Dat kan ook antwoordt Ivan. Als Stefanie aan Bas vraagt weet hij nergens van af, zegt hij wel eens waar met een lach. Stefanie lijkt het niet te vertrouwen en vraagt nogmaals of hij ze niet geregeld heeft. Bas blijft ontkennen…  Maar ik zou ze wel willen passen, hoor”, voegt hij eraan toe. Stefanie laat weten dat niemand iets heeft besteld. “Dan neem ik ze wel, want ze zijn mijn maat”, zegt Bas. Maar volgens Stefanie zijn ze Gabriëlle haar maat. Nou en, ik laat gewoon mijn nagels groeien en dat is het mijn maat voegt Bas er als grap nog aan toe. Dan loopt Stefanie naar Mark, hij werkt in het kantoor. Maar ook Mark lijkt er niks van te snappen. Ook daar benadrukt Bas dat hij er niks vanaf weet. En Stefanie weet zich inmiddels geen raad meer. Ze denkt nog steeds dat het een cadeau is voor Gabriëlle. Geef ze maar aan haar dan zegt Mark, wat maakt mij het uit.

Stefanie gaat vervolgens naar Gabriëlle en zegt lieve Gabs ik heb een cadeautje voor je. Gabriëlle wast snel haar handen en als dat gedaan is vraagt ze of het een pet is. Stefanie antwoordt cadeautjes moet je uitpakken en dan weet je wat het is. Gabriëlle haalt vervolgens blauwe pumps uit de zak die volgens Bas een fortuin hebben gekocht. Blauw zegt ze verbaasd, ik ga deze toch echt niet dragen? Dat laat Bas haar geen tweede keer zeggen. Zal ik ze dan maar dragen? vraagt hij. Gabriëlle laat weten dat zij geen fan is van hakken, ik ben stoer en dit past niet in mijn straatje, meid. Vervolgens gaan de inwoners verder met hun dagelijkse bezigheden. Wie de schoenen heeft besteld, is echter nog steeds een raadsel…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *