Zit Bas in de gevarenzone?

Zit Bas in de gevarenzone?

Bas kreeg vanmorgen flink wat kritiek van Mark, inmiddels hebben de twee het alweer bijgelegd maar vanmiddag hadden nog 2 bewoners kritiek. Zou Bas in de gevarenzone zitten?

Bij de stallen staan Nicole en Ivan, de 2 nemen een kijkje in het kippenhok. En zodra Nicole rondkijkt snapt ze wel waarom de kippen geen eieren leggen. Er staat immers een broedkas, dus dat is wel duidelijk. Dat doet hij allemaal zonder te overleggen, doelend op Bas. Ivan vindt het ook maar niks, dat heeft hij geregeld door kaartjes weg t e geven van de markt. En dat is ook niet overlegd. Nicole wordt geirriteerd en neemt zich voor om tijdens de nominaties op Bas te stemmen. Ook Ivan ergert zich aan Bas, het is een troep in de stal sinds hij het niet meer doet. Nicole is het volledig met hem eens. Hij heeft nog nooit wat schoongemaakt hier voegt ze eraan toe. Ik zeg het één keer en als je er niks mee doet dan weet ik het wel sluit Ivan het gesprek af. Bas lijkt steeds minder geliefd te worden bij de bewoners. Dat had Mark ook al opgemerkt, en dat is dus al de tweede keer dat zijn naam aan de nominaties gekoppeld wordt. Wellicht moet Bas zijn houding een beetje veranderen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. harry at 12:37

  hallo Merel ik meende het wel , omdat je de naam merel gebruikt als je iets schrijft. mijn echte naam is ook niet harry . Ben geen man. groetjes

 2. Merel at 20:48

  Ze hebben toch nog geen vogelverschrikker op de akker of wel? Zo niet, dan moeten ze Ivan daar neerzetten, geheid dat de vogels weg blijven.

 3. Manon at 18:44

  Bas moet lekker blijven zo hij nu is! Geweldige jongen.. zo ook Bjorn! Ivan en Nicole mogen op de bank, 2 trieste mensen bij elkaar! Ik kijk ’s avonds bijna nooit meer naar de uitzendingen.. En dat komt vooral door die 2 mensen!

 4. harry at 16:55

  laat ivan maar in de gevarenzone zitten , nog beter is dat hij weg gaat . ook tegen Bjorn doet hij vervelend. terwijl Bjorn niks verkeerds doet. Nicole is te volgzaam , zonde . ze volgt de verkeerde.

 5. David Brigham at 15:43

  Bas is de enige die niet moet veranderen — Nicole is gewoon stront jaloers op z’n favorieten-poll-cijfers en wil hem daarom wippen. Verder heeft ze weinig met hem van doen.

 6. Wil at 15:01

  Ik denk eerder dat ivan en zn volgzaam vrouwtje er uit moeten, zij is bang van hem ,evenzo meerdere bewoners, als hij stemmen krijgt dan is hij de tijd die volgt niet te genieten en word het echt een tiran!!!!!! Hij zal er ook niks van snappen, Stomme vent,!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *