Bas biedt zijn excuses aan

Bas biedt zijn excuses aan

Vanmorgen hadden Bas en Mark een woordenwisseling. Volgens Mark zorgt Bas nogal voor wat uitgaven en ook nog eens zonder te overleggen. Hij gooit veel geld over de balk en dat is niet de bedoeling. Na deze woordenwisseling besluit Bas toch maar even het gesprek aan te gaan met Mark. Hij biedt zijn excuses aan…

Mark zit op zijn gemak bij het zwembad zijn krantje te lezen en Bas besluit het gesprek aan te gaan. Tijger zegt hij, ik ehmm sorry. Ik was erg geschrokken van de diarree die Stuk had en ik wil de het niet op mijn geweten hebben dat de koe doodziek zou worden. Wel geeft hij zijn fout toe, ik had het met je moeten overleggen. Mark antwoordt dat het niet om Stuk gaat maar om het vertrouwen. Ze hebben samen besloten een pact te sluiten maar dan moeten ze wel op elkaar kunnen bouwen. We moeten elkaar dan wel vertellen wat we willen doen voordat je actie onderneemt. Ik mag jou heel graag en anderen mogen je steeds minder door wat je doet. Ik wil niet dat mensen op je stemmen en dat je moet wieberen. Het is eignelijk een soort huwelijk, jij bent eigenlijk het vrouwtje dat al het geld loopt uit te geven, terwijl ik de knip erop moet houden. Je had bij mij even de grens bereikt. Bas maakt zich geen zorgen om de mening van anderen, zolang het tussen ons maar goed zit. De ruzie lijkt dus weer uitgepraat, maar zal Bas er voortaan ook rekening mee houden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:10

    Heb het idee dat het een toneel stukje is. De koeien zijn toch van UTOPIA vanaf het begin dus gewoon op kosten van b.v. maar volgende keer erom vragen.
    Maar als de geiten wat gaan mankeren moet hij dat zelf betalen hij zijn zijn geiten heeft zonder toe stemming binnen gekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *