Voor Ivan bestaat Bjorn niet meer

Voor Ivan bestaat Bjorn niet meer

We gaan even terug naar gisterenavond, eerder hadden Bjorn en Ivan al een hevige ruzie. Na de borrel wilde Bjorn het gesprek nog even aangaan maar daar had Ivan geen zin in. Eigenlijk voor de rest van het jaar niet meer…

Bjorn vraagt aan Ivan of ze morgen (vandaag dus) even zullen babbelen. Nee antwoordt Ivan, ik ben klaar met babbelen met jou man. Ik heb het gehad met jou. Ik heb ook een manier waardoor we zo min mogelijk met elkaar in contact hoeven te komen. We gaan gewoon via contact log werken zoals we dat voorheen deden. Ik kan nu heel goed begrijpen waarom Gio niet met jou op kon schieten. En ik ben nu eigenlijk ook helemaal klaar met jou, geen zin in discussies of met jou te praten. En eigenlijk ga ik je voor de rest van het jaar ook negeren. Dat meen ik en sfeer ik op mijn moeders dood. Jij bestaat voor mij niet meer, het is klaar. Je haalt het slechtste in mensen omhoog en jij haalt het slechtste in mij naar boven. Ik probeer elke keer met jou op een normale toon te praten en op een normale manier met je om te gaan maar blijkbaar is dat niet te doen. En ik ga mij zelf niet elke keer tot zo’n niveau verlagen, je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Bjorn wil weten waarom dat zo is maar Ivan wil verder geen uitleg geven. Ik zeg alleen hai en hallo en voor de rest besta je niet voor mij. Voor mij ben je dood, het is klaar. Ik ga de discussies niet meer voeren en de lange gesprekken niet meer aan. Ik ga het mij niet meer aan doen en de rest van de bewoners ook niet. Ik ben gewoon klaar met je, afgelopen. Oke zegt Bjorn met een gefronst hoofd. En Ivan benadrukt dat als hij buiten zou zijn geweest liever weg gelopen was zodat hij hem nooit meer had hoeven te zien. Maar hier moet ik nog steeds met je leven en onder hetzelfde dak leven. Dat accepteer ik maar je bent niks meer, lucht. Dat betekend dat je jezelf in ieder geval niet verlaagd merkt Bjorn op. Nee antwoordt Ivan, ik ben er klaar mee. Staat je chique gaat Bjorn verder. Maar je snapt dus niet waarom ik zei dat het niet nodig was? Dat begrijp je niet? Ivan negeert hem, je kunt hier een beetje stom staan te kijken maar ik ben klaar. Bjorn zegt ja dat heb je al gezegd, als jij het zo wil is het toch goed. Geen probleem jongen, het is alleen jammer. Jammer of niet zegt Ivan, ik ben er klaar mee. Bjorn wil hem nog  verdere uitleg geven maar Ivan wil er niet meer naar luisteren. Ik bestond toch niet meer zegt Bjorn, ik wil gewoon even mijn ei kwijt en praat nu tegen een muur. Volgens Ivan moet hij maar tegen een andere muur gaan doen maar dat wil Bjorn niet. Ivan gaat dan wel weg en Bjorn benadrukt dat als hij mag praten hij dat ook mag. Jij hebt je zegje gedaan en dan wil ik dat ook even gaan doen. Als twee volwassen mannen maar Ivan is er niet van gediend. Bjorn is blij dat Ivan zich niet “verlaagd” en zegt vervolgens tegen Benjamin prima dan heb ik daar ook geen last meer van… Zal Ivan zijn woord houden en Bjorn de rest voor het jaar negeren?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Anja at 16:59

  Ik hoop zo dat Ivan veel kritiek gaat krijgen op de markt,van publiek en standhouders, en hopelijk horen mede bew dat ook, want hij zal dat nooit zeggen dat hij kritiek heeft gehad, iedereen op de markt moet weten dat wat hij tegen Bjorn heeft gezegt niet door de beugel kan,en verschrikkelijk is, bah wat een misselijke Tiran!!!!!!

 2. ah at 14:19

  Ik snap niet waarom Ivan een hekel aan Bjorn heeft. Hij is ook niet perfect maar hoe Ivan zich gedraagt(macho) tegen over sommige Utopianen dat kan je ook niet goedpraten. Leg mij maar uit wat Bjorn verkeert doet?

 3. Merel at 14:01

  Hanna,

  Idd, maar je vergeet nananana erbij te zetten ;). Dat houdt hij echt van zijn levensdagen never nooit vol!
  Wat een achterlijke idioot is Ivan toch zeg en Nicole die zegt er niks van. Vind het echt sneu voor Bjorn.
  Ivan zegt nog wel hoi ed tegen Bjorn te gaan zeggen, maar als je iemand wilt negeren doe je dat ook niet.

  Mjo,

  Idd Talp moet er echt wat aan doen, nu gaat het opzich nog, maar er komt een dag dat het echt TE ver gaat let maar op!

  Wil,

  Die zussen idd en nu zijn ze er niet. Ze vinden het blijkbaar normaal en hij heeft hun duidelijk ook onder de duim.

  Zeggen dat Bjorn dood voor hem is op zijn moeders dood en zij is gewoon levend is echt ziek! Was zijn overleden en deed hij het op haar graf, dan was het net zo ziek!

  Die achterlijke Ramadan en ze gaan het eind nog vieren ook. Het is zijn geloof die aan die onzin mee doet, dan zoekt hij het maar uit!

  • Hannah at 18:55

   @ Merel, als je zweert op iemands dood, of graf zeg je eigenlijk: ik beweer iets en als het niet zo is mag diegene die ik noem dood neervallen.
   Dus in dit geval volgens Ivan: ik ga jou (Bjorn) de rest van het jaar negeren en als ik dat niet doe mag mijn moeder sterven.

 4. Hannah at 13:49

  “Ik ga niet meer met je praten, lekker puh!” Dat is iets wat kleuters vaak roepen.
  ik hoop maar voor zijn moeder dat Ivan zijn belofte, om niet meer met Bjorn te praten, kan volhouden.
  Het wordt hoog tijd dat Ivan maar eens naar huis gestuurd wordt!

 5. Ronald at 13:10

  Het zou goed zijn als Bjorn zich helemaal terug trekt en tegen Iwan zegt “doe jij alles hier maar even alleen ik help jou niet meer en pak met Rob een biertje en ga er lekker bij zitten in het zonnetje zoek het zelf maar lekker uit als ik er niet meer besta voor jou” tenslotte is Bjorn de enige die Iwan tegengas durft te geven!

 6. janine at 13:04

  Ivan wordt steeds triester maar heeft het niet door. En dan die maffe Nicole die zich samen met hem het koningskoppel voelt. Wat een slecht zelfbeeld!

 7. Mjo at 12:43

  Dit gedrag en taalgebruik van Ivan is (wordt) onacceptabel. Hier moet door de leiding (regie/Talpa) iets over gezegd of mee gedaan worden.

  Hoe Ivan wederom te keer gaat, het wordt steeds erger. Met “Dat meen ik en zweer ik op mijn moeders dood”. Dat zeg je toch niet, dan spoor je echt niet. Ook niet des Moslims, denk ik zo. Dit loopt volledig uit de klauwen. Nu is het Bjorn, maar wie is de volgende. Als dit zo doorgaat, voorzie ik dat er ongelukken gaan gebeuren.

  (en zweer ik en niet zoals vermeld : en sfeer ik)

 8. Wil at 12:18

  Dit strookt niet met moslims ivan, niks uit liefde bij jou, idd een rotte appel, hopelijk ga je er snel uit, en reageer je dan maar af in de echte wereld
  Hoe kun je zoiets zeggen , iemand dood zwijgen,
  Waar zijn je zussen nu ? Staan ze nu niet bij het hek?

 9. anneke at 11:23

  Ivan Ivan Ivan hoe kan je zweren op je moeders dood ben jij wel normaal vraag ik me af het ligt niet aan Bjorn maar aan jou ook je werkte samen dan kan je het ook samen afronden.
  En hoe kan je iemand dood zwijgen ,ik zal zeggen nog een lekkere tijd tot December , je bent een tijdt rustig geweest maar hebt dit niet lang vol gehouden , kijk eerst naar je eigen voor je iemand beschuldicht van geen goed werk afleveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *