Ruzie om borrel met standhouders

Ruzie om borrel met standhouders

Vanavond is de borrel voor de standhouders van de Utopia markt. Dit om de relaties te bevorderen maar natuurlijk ook voor een gezellig praatje. Echter was het voor de borrel niet zo gezellig. Ivan en Bjorn hadden namelijk ruzie…

Om de borrel compleet te maken zijn Ivan en Bjorn bezig in de horecakeuken om wat hapjes te maken. Cees komt er al snel achter en vraagt of er toestemming is gevraagd voor het gebruik van de horecakeuken. Ivan antwoordt dat klopt inderdaad, ik heb er neit aan gedacht. Dus ik ga nu weg, ik was vergeten dat dit verboden terrein is. Ivan gaat vervolgens richting de algemene keuken om daar verder te gaan, lichtelijk geirriteerd… Er is ook nog wat haast bij en dat is vaak geen goede combinatie. Bjorn wil de groep die inmiddels ook aan het stressen is wat rustiger maken. Jongens, laten we chill doen, dit hadden we eerder moeten doen, of niet? Ivan hoort het aan en er knapt iets bij hem. Wat is jouw probleem en waar bemoei jij je mee schreeuwt Ivan naar Bjorn. Bjorn antwoordt waar bemoei jij je mee? Koekwous! Ben je niet goed bij je hoofd mafkees kaatst Ivan terug. Ben je zelf niet goed bij je hoofd schreeuwt Bjorn terug die nu ook kwaad begint te worden. Volgens Ivan is Bjorn een sukkel en Bjorn vindt Ivan een pannenkoek. Het gekibbel gaat nog even door en volgens Ivan had Bjorn de borrel eerder moeten organiseren. Bjorn antwoordt dat het al 3 weken in de agenda stond. Maar dat zal Ivan een worst wezen, je had gewoon beter moeten communiceren. Jij bent echt een kneus in communiceren. Gelukkig is de sfeer nu omgeslagen, de standhouders zijn er inmiddels en gaat er gezellig aan toe. De standhouders en bewoners zitten buiten onder het genot van hapjes en een borreltje te netwerken. Ook Le Luifel is open voor de nodige snacks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Maria at 07:17

  Als Ivan De Verschikkelijke spreekt moet iedereen zijn mond houden en vooral niet tegenspreken.
  Er staat Nicole nog wat te wachten als ze door gaat met Ivan.

 2. Mjo at 10:24

  Heb ik het mis als ik zeg, ik dacht dat de horecakeuken voor deze evenementen (o.a. markten of zoals voor nu hun standhouders) gebruikt mag worden??? Als dat zo is, waar zeurt Cees dan weer over.
  Wel goed opruimen, maar zo ver is het nu nog niet want ze zijn nog bezig.

  EN als het zo is, was de ruzie tussen Ivan en Bjorn niet ontstaan. Dus wederom verstoort Cees de sfeer, met z’n gezeur.

  Tja wat Ivans gedrag en taalgebruik betreft, het wordt tijd dat er ingegrepen wordt door de Regie en/of Talpa. Want dit kan zo niet verder, om het minste of geringste gaat Ivan uit zijn dak.

  Niet SBS dus, want dat is alleen de zender die dit uitzendt.

  • Marja at 09:15

   Wat een commentaar op de site Merel, gisteren dat gezeur over taalgebruik en nu weer over reacties die niet geplaatst worden. Lees het dan niet.

 3. Anja at 06:27

  Ivan de KING, hij word steeds agressiever, wat kan hij toch weinig hebben, BAHHH! Hij heeft grootheids waanzin,,,,,en straks komen de exuses weer, zoals altijd, Bjorn moet nou maar eens zijn exuus niet accepteren, hij meent het toch niet, wat een walgelijke man is het toch,
  De volgende ronde eruit met de geit, en nicolle er achter aan,zij is bang van Ivan

  • Anja at 06:59

   Net het filmpje gezien, te vies voor woorden, bjorn bestaat niet meer,hij is dood volgens ivan, deze uitspraken moest een sanctie op staan, en wel……. Er gelijk uit
   Om zo iets te zeggen iets gruwelijk,
   Ivan spoort niet ,dus sbs grijp in, dit is net zo erg als iemand lijfelijk aan vallen, en dat mag niet is bekent en dit wel??????

 4. anna at 06:25

  Verschrikkelijk waarom stopt dit gezeik niet,het zijn allemaal mafkezen die er nu zitten….En iedere keer als er een nieuwe bij komt ontpopt deze zich ook als zeurkous ..Ruzie en nog eens ruzie zitten we daarop te wachten? Er is al genoeg narigheid buiten we willen ontspanning en een beetje”normale” inwoners zien.En geen ergenis door sommige bewoners die denken dat ze het BAASJE willen zijn.Ik kan nog wel meer opnoemen maar dat weet iedereen wel dus ik zeg stoppen met dit Luilekkerland waar het de bewoners om te doen is
  ,buiten niet werken en ook hun verantwoordelijk niet nemen en dan maar Utopia ingaan…

 5. anneke g at 22:30

  Kan het nu nooit eens een dag zonder ruzie en weer tussen Bjorn en Ivan. Waarom is het altijd de schuld van Bjorn jullie doen het toch samen Ivan kan het toch ook bevestigen de avond
  En de horeca keuken waarom mag die nu niet gebruikt worden als ze het maar opruimen . Cees moet z’n eigen een beetje koest houden gaat vervelend worden.
  Je hebt nu je matras dus niet meer zeuren , en niet klagen je snurkt en daar kunnen de andere van wakker leggen, je hebt lekker in dat huisje gewoond.
  Maar nu moet de rest er ook geen gebruik van maken Mark slaap jij ook in je eigen bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *