Cees irriteert zich aan Ivan

Cees irriteert zich aan Ivan

Cees is kritisch, klaagt her en der zoals we wel weten. Ook was dat vanmiddag het geval, hij sprak met Benjamin over Ivan. Cees lijkt zich nogal te irriteren aan hem…

Cees hoorde dat Ivan vandaag gezegd heeft dat de samenleving zo goed loopt. Maar daar is Cees het niet mee eens, het gaat dus helemaal niet goed. Ze bakken er helemaal niets van en als je er wat van zegt, krijgt je een grote bek. Ik heb bewust vier dagen de koelkast niet schoongemaakt en ik zie dat iedereen er gewoon langsloopt zegt hij tegen Benjamin. En waar hij zich nog het meeste aan irriteert is Ivan, oftewel King Arthur. Hij is koning te rijk en er worden zelfs speciale boodschappen voor hem gehaald. Ook heeft hij al woorden gehad met Ivan. Ivan vindt namelijk dat Cees te veel kritiek heeft over de rest. Ik ben nu als de dood om wat te zeggen, ik lig toch al onder een vergrootglas. Ook kan de rest geen kritek accepteren, het liefst zien ze je dood neervallen voegt hij eraan toe. Maar Cees is nog niet klaar, Nicole volgt Ivan in ales wat hij doet of zegt. Benjamin hoort het verhaal zo eens aan en is verbaasd. Wel zal hij erop letten en geeft hem nog wel een tip, waak voor het belerende vingertje…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 09:59

  Aan wie irriteert zich Cees nou niet. Mijn hemel, wat is het toch een zeurkous.

  Cees als je al weet, dat je onder een vergrootglas ligt, hou je dan een beetje gedeisd. Want als je zo doorgaat Cees, ligt je bij de eerst volgende nominatie ronde eruit.

 2. Merel at 08:16

  Reiniertje,

  Laat Ivan, maar iemand slaan dan moet hij eruit volgens de regels. Eigenlijk krom, want Charlotte heeft 2x iemand geslagen, maar omdat papa een soort van bner is mocht ze natuurlijk blijven. Ook de actie van Chris met de baksteen door de auto mocht volgens de regels niet lijkt me.

 3. rina at 20:47

  Als ik in Utopia zat kreeg Cees bij de eerste de beste nominatie 3 stemmen. Die man zeurt alleen maar nog positief woord over zijn lippen gehoord.

 4. Reniertje at 20:11

  Ivan heeft weer zijn Agresieve tijd weer wilde net Bjorn op zijn bek slaan ook al waren er camara’s bij wordt tijd dat ie weg gaat

 5. Merel at 19:23

  Wauw zeg wat is Gaby eigenlijk een mooie meid zeg. D’r haar zat anders, ietsje meer make up (wat niet altijd wat hoeft te zeggen overigens) en ze oogt een stuk anders.
  Ze droeg al amper make up alleen eyeliner zoals ik heb kunnen zien toen ze zich ging opmaken.
  Zo te zien heeft ze die haarstukken eruit gehaald en haar echte haar gesteild………………………prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *