Het matras van Cees arriveert

Het matras van Cees arriveert

Gisteren schreven we er al over, een matras voor Cees werd via de mail aangeboden voor een zacht prijsje. Cees was daar zichtbaar blij mee, en zijn rug waarschijnlijk ook. Snel vroeg hij gisteren aan Mark toestemming om het matras aan te schaffen en die kreeg hij. Zojuist is er een groot matras gearriveerd voor de nieuwste bewoner van Utopia.

Cees wil vandaag lekker op de akker gaan werken en we hadden het niet verwacht maar Rob lijkt bezorgd. Kijk je wel uit voor je rug benadrukt hij nog maar eens. Door die opmerking schiet er bij Cees iets te binnen, zal het matras er al zijn? Snel gaat hij richting de poort en ja hoor het matras ligt er! Hij sjort het matras op de kruiwagen en loopt richting de loods. Daar krijgt hij hulp van Rob, sarcastisch voegt hij eraan toe alles om je om jou de cordwood uit te halen!

Verder heeft Bas iets geconstateerd bij de koeien. Gelukkig is het niets met het wondje wat Stuk heeft. Er heerst diarree in de stal! En daarom besluit Bas toch maar even naar de dierenarts te bellen. Hij legt het probleem uit en de dierenarts weet de mogelijke oorzaak wel. Ze eet goed, dus dat is het probleem niet. Wel is er wat regen gevallen waardoor het gras wat anders is dan normaal en dat kan de mogelijke rede dus zijn. Vanmiddag komt de dierenarts even langs om voor de zekerheid een check up te doen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Druif at 13:46

  Hier zit de vrouwelijke versie van Cees op geloof ik ,die kan ook zo verschrikkelijk zeuren 🙁 denk wel dat we weten wie ik bedoel .
  Als je je zo ergert reageer dan niet , of kijk gewoon niet meer hier , en zoek iets anders waar je perfecte schrijvers(sters) vind . Je verziekt het voor de mensen die geen problemen hebben met mensen die niet goed zijn in hun Nederlands of spelling.

 2. Hannah at 00:26

  Ik sluit me aan bij Marja, David en Anneke g. De een vindt de taalfouten vervelend en de ander vindt de doctorandus in de letterkunde die er op reageert vervelend.
  Zolang ik de strekking van het verhaal nog kan volgen, vind ik het prima.
  Bij deze ook mijn dank voor de schrijver(s) van de verhaaltjes, leuke site!

 3. Marja at 18:56

  Wat zijn jullie een zeurpieten. Doe het zelf dan beter of lees het niet. Er doet iemand zijn best om alles bij te houden en door te geven, dan is het heel vervelend als je zo afbranden.
  Het is geen literatuur.

 4. Toet at 14:08

  Als bas net zo lief voor de dieren is als Ruud was .Dan kan hij bij mij niet meer stuk.Hij heeft altijd een goed humeur daar kijk je graag naar.

 5. Ron de Weijze at 14:07

  Schrijf a.u.b. in goed Nederlands. Laat uw post nog eens aan iemand lezen voor deze te publiceren, die voltooide deelwoorden kan onderscheiden van tegenwoordige werkwoorden (bijvoorbeeld: “Naomi bedreigt of bedreigd”) of het verschil weet tussen betekenissen van net iets anders gespelde woorden (bijvoorbeeld: “rede of reden”. Ik wil blijven lezen wat hier geschreven wordt, maar de taalfouten zijn een pets in het gezicht, iedere keer weer. Overigens als dit dyslexie is dan neem ik dit terug, want daar is niets aan te doen.

  En, als altijd, sorry voor mijn gezeur.

  • anneke at 18:04

   Ik schrijf ook niet altijd alles goed en hoe ik zinnen moet formuleren (zo goed) ben ik nooit goed in geweest en zal het ook nooit leren in doe mijn best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *