De kaartverkoop van Utopia the party moet beter

De kaartverkoop van Utopia the party moet beter

Zoals voor iedereen wel bekend zijn er wat veranderingen doorgevoerd in organisatie. Zo moet er 2 weken voordat een evenement van start gaat gekeken worden of er wel genoeg animo is. En als dat niet het geval is wordt het evenement geannuleerd. Ook het evenement Utopia the party georganiseerd door Bjorn moet geevalueerd owrden. De ticket verkoop moet simpelweg beter.

Daarom besluit Bjorn de promotor van het feest te benaderen. Er moet iets meer gedaan worden aan promotie. De dame aan de telefoon geeft aan dat de promotie vanuit de DJ’s enkel een boost moet geven aan Bjorns eigen kaartverkoop. En die verkoop valt ietwat tegen. Toch gaat ze er alles aan doen om het feest te laten slagen. De DJ’s zouden het feest ook promoten, maar de bewoners kunnen tot nu toe nog geen enkele vorm van promotie vinden online. Wat later vallen we in een gesprek tussen Bas en Mark. Mark vertelt dat hij Bjorn aangesproken heeft omdat de kaartverkoop laag is. Ook Mark vraagt zich af waarom de DJ’s nog niets op hun website hebben gezet.

Nadat Bjorn de telefoon heeft opgehangen leest hij een mailtje, dit gaat over de jamsessie. Er lijkt een probleem te zijn, snel belt hij de mensen van het geluid. Donderdag zouden ze namelijk komen want dan is immers de jamsessie. Maar de vrachtwagen is kapot er moet dus een vervangend voertuig geregeld worden. Ook vraagt het bedrijf of de bewoners een kleine onkostenvergoeding kunnen regelen zodat ze een deel van de kosten kunnen vergoeden. Bjorn denkt dat dat wel goed zal komen… Laten we het hopen Bjorn!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:10

    Het is vacantie tijdt dus het zal niet zo druk zijn.
    En wees ook eens aardiger naar elkaar toe misschien dat er dan weer meer mensen komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *