Post voor Benjamin

Post voor Benjamin

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia en deze begon vanmorgen goed voor Benjamin. Hij ontvangt voor het eerst in Utopia bericht via post van het thuisfront. Maar ook Rob ontvangt wat post.

Rob leest zijn post op bed, verder laat hij er niet veel over los. Wel horen we hem regelmatig lachen en de familie vindt dat hij goed op zijn plek zit in Utopia. We gaan even door naar Benjamin die voor het eerst zijn post ontvangt sinds zijn Utopia carrière. Hij neemt de post door onder het afdak. Ook Benjamin lacht regelmatig maar naar wat zuchten vloeien er al snel wat traantjes van blijdschap uiteraard. Het lijkt allemaal positief te zijn, omdat Benjamin en Rob in hun eentje lezen vertellen ze er dan ook weinig over. Wellicht bespreken ze dat later vandaag nog. Wel bedankt Benjamin zijn thuisfront als hij klaar is met lezen. Dankjewel lieve vrienden en familie!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *