Mark is helemaal klaar met Bas

Mark is helemaal klaar met Bas

In de vroege morgen besluit Mark Bas aan te spreken. Hij is namelijk helemaal klaar met Bas. En dat laat hij weten in de horecakeuken…

Gisteren heeft Bas de dierenarts laten komen omdat Stuk last had van diarree. Mark is daar niet blij mee en zegt tegen Bas, je hebt de bestelling voor het eten er gewoon doorheen gejast! En gebruikt daarbij een wijzend vingertje. En dat consult gisteren heb je gewoon gedaan zonder enig overleg. Je gooit het geld over de balk! Dat moet echt gaan stoppen nu. Bas luistert stilletjes en wil de bestelling voor het eten al gaan annuleren, maar dat wil Mark niet hebben. Mark antwoordt je moet gewoon luisteren naar mij. Straks word ik er weer op aangekeken dat er geld verdwijnt.

Later bespreekt Bas het met Rob. Bas vraagt hem of het raar is om een consult voor de koe te regelen. Nu is Mark over de rooie dat ik het niet had verteld. Maar als je zag hoe het eruit spoot. Als ik niets had gedaan, was het ook niet goed.  Rob begrijpt Bas heel goed.  Maar geeft hem wel een tip, de middenweg is om het even voor te leggen… Wordt vast en zeker vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Toet at 11:59

    Laat mark maar in de stront zakken.Kijken als hij ziek is en er komt geen dokter .Ik wens dat Hij aan de spuit poep gaat .Goed gedaan bas.Ga zo door.Wat Gina in dat persoon vindt ik snap het echt niet.Hij moet eens iets aan die aanbeien doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *