Utopia bewoners herdenken oud mede bewoner en vriend Cees Kamer

Utopia bewoners herdenken oud mede bewoner en vriend Cees Kamer

Gisteren kwam het droevige nieuws naar buiten dat Cees Kamer op 1 januari 00:20 uur overleden is aan de gevolgen van kanker. Dit heeft veel impact gemaakt bij de andere Utopianen. Social media stroomt dan ook vol met herdenkingen van zijn oud mede bewoners. Romy en Cemal blikken terug op hun bijzondere vriendschap met Cees. En Jessie noemt Cees een wijze man waar hij altijd naar toe kon als er iets was. Ook andere mede bewoners kijken terug op Cees welke duidelijk een vaderfiguur voor hen was.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op de eerste foto; Hier stond je dan opeens als verrassing voor de deur op mijn verjaardag.. lieverd. ———————————————————————— • In de ochtend van 01 januari hebben wij het vreselijke telefoontje gekregen dat Cees is overleden. Dit hebben wij in overleg met de familie stil gehouden voor de familie en naasten. Uiteraard pas na goedkeuring en goed overleg met de lieve familie plaats ik deze foto’s. Uit || respect || hebben wij hier mee gewacht!! • Geen woorden voor dit alles, ik heb al 5 keer de zin veranderd.. ik weet gewoon echt niet wat ik moet zeggen.. je was en bent zo belangrijk geworden voor mij. Samen hebben wij een prachtige ervaring gedeeld en daar is een hele hechte vriendschap uit ontstaan. Cemal, ik – en vele anderen hebben erg van je genoten, en je zit ook daarom voor áltijd in ons hart. Door de vreselijke ziekte kanker moest je gaan.. maar veelste vroeg. Cees heeft op zoveel vlakken zijn stempel gedrukt en zal daarom ook altijd herinnerd worden als een bijzonder goede lieve man met het hart op de juiste plek. Ik hou van jou tot de maan en weer terug ❤️ ??

Een bericht gedeeld door ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@romykoldenhof_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit bericht is geplaatst in overleg met de familie/nabestaande. In de ochtend van 01 januari bereikte het droevige nieuws mij, dat mijn vriend Cees 20 minuten na de jaarwisseling is overleden.. in overleg met de familie heb ik dit stil gehouden. De laatste weken heb ik veel tijd met Cees door kunnen brengen en hebben we gelachen en gehuild. Ook heb ik Cees nog kunnen bedanken voor alle mooie herinneringen en levens/ondernemers lessen! Cees is voor mij altijd een man met veel ervaring en wijsheid geweest. Als ik ergens mee zat kon ik altijd bij hem terecht. Dit was niet alleen in Utopia het geval maar ook buiten de hekken van het beloofde land. Ik reageer niet op privé berichten met betrekking tot het overlijden daarom wil ik middels deze weg iedereen bedanken voor de condoleances en het medeleven. Bedankt voor alles Cees!! Je zit voor altijd in mijn hart & ik blijf zeilen op de wind van vandaag! Jess ❤️

Een bericht gedeeld door Toffe Tony (@jessievandegraafofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rust zacht Utopia Legend en buiten dat een mooi mens.❤️

Een bericht gedeeld door Ruud Zwaan (@ruud_zwaan) op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Elke at 02:07

  Ik vond kees een heel lieve nette schone
  man ik heb alle afleveringen van hem gevolgd. Toen hij laatst vertelde dat hij niet meer lang te leven heeft stonden de tranen in mijn Oog en rust in vrede zijn familie veel sterkte toegewenst.

 2. Ellenvanderhoff at 18:54

  Lieve jessie Billy ruud cemal romy en alle anderen uit Utopia gecondoleerd vondt hem spontaan lief vaderfiguur ontzettend aardige man wat gaan we cees missen fam vrienden van cees gecondoleerd met dit verlies groetjes uit breda

 3. gercamaf@gmail.com at 10:12

  Mooie woorden ondanks dat wij Cees niet hebben ge kent, slechts alleen maar van de utopia afleveringen begrijp ik de lieve berichten.
  Hij inspireerde ons ook een man met een hart vol liefde.
  Familie en vrienden en utopianen sterkte.
  Blijf dicht bij mekaar. Liefde is een groot goed en dat was Cees koester dit.
  Nathalie en ferry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *