Cees komt onaangekondigd naar Utopia 2 en heeft droevig nieuws te vertellen

Cees komt onaangekondigd naar Utopia 2 en heeft droevig nieuws te vertellen

De poort gaat open voor onaangekondigd bezoek. Gerrit en Hiske zijn bij de poort en herkennen Cees al snel. Ook Jessie en Mariska zien vanuit het raam in de silo dat hun goede vriend in het Utopia 2 is. Cees is al langere tijd ziek en heeft slecht nieuws. Hij wil Mariska en Jessie hiervan op de hoogte brengen en komt hen dat zelf vertellen. Hiske is blij om Cees te zien maar Cees windt er geen doekjes om. Hij maakt direct duidelijk met welk doel hij hier is als hij met zijn rollator het terrein betreedt. De bewoners weten zich snel te verzamelen bij de poort, waar Cees zijn verhaal doet. Hij is al langere tijd ziek en de kanker is verder uitgezaaid naar zijn botten en zijn lever. Het enige wat de dokters voor Cees kunnen betekenen beperkt zich tot het gebied van pijnbestrijding. De tranen rollen over de wangen van Jessie en Mariska. Na nog een kort gesprek in de silo lopen Jessie, Mariska en Merel met Cees mee naar de poort. Het is wel heftig maar beter zo dan niet geeft Jessie aan. Hou het wel vol hè benadrukt hij. Cees laat weten dat hij zolang als hij kan het volhoudt. Onkruid vergaat niet zegt hij tot slot. Wanneer Cees de poort heeft verlaten duikt Jessie in de armen van Merel. Ik ben zo bang dat ik hem niet meer ga zien…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 99    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *