Jessie heeft een nieuwe tactiek voor de stemmingsronde

Jessie heeft een nieuwe tactiek voor de stemmingsronde

Jessie vertelt aan Gerrit dat ze ervan uit moeten gaan dat er drie bewoners genomineerd worden. Drie vraagt Gerrit verbaasd. Jessie licht vervolgens zijn idee toe om drie bewoners in de gevarenzone te zetten. Ze houden dan bijna geen positieve stemmen meer over aldus Jessie. Gerrit luistert aandachtig verder naar het meesterplan van zijn mede bewoners. Zo vertelt Jessie dat hun kansen om te blijven in Utopia 2 groot is, als er drie bewoners op de bank komen. Nadat Jessie de stemmen van Hiske, Mariska en Franny heeft gedeeld beredeneert hij daaruit hun plan op wie ze moeten gaan stemmen. Merel komt wat later ook tussen het gesprek in en ze praat mee over de volgende nominatieronde. Zal de tactiek van Jessie slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 141    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *