De vrouwen mogen een twerk les volgen in Utopia 2, niet iedereen is enthousiast…

De vrouwen mogen een twerk les volgen in Utopia 2, niet iedereen is enthousiast…

Eerder vertelde Jessie aan Franny dat hij een verrassing heeft voor alle vrouwen in Utopia 2. De verrassing’ komt het terrein op. Het is een danslerares die twerk lessen komt geven. De bewoners  verzamelen in de silo en de danseres vertelt waar de vrouwen vandaag les in krijgen. Franny is blij met de twerk les en ze vraagt wie er allemaal mee willen doen. Niet alle vrouwen lijken enthousiast en Mylène schudt duidelijk met haar hoofd dat zij niet mee wil doen. Vervolgens lopen Shelley, Alexandra en Franny met de danslerares naar buiten voor de twerk les. Jessie en Brandon doen ook mee met de les.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *