Franny verblijft al één jaar in Utopia 2, Jessie heeft een verrassing geregeld

Franny verblijft al één jaar in Utopia 2, Jessie heeft een verrassing geregeld

Het is vandaag een speciale dag voor Franny. Zij zit namelijk vandaag één jaar in Utopia 2. Een paar bewoners hebben haar gefeliciteerd met haar één jarig jubileum. Jessie loopt buiten naar Franny toe en hij laat weten dat hij een verrassing voor haar en de andere vrouwen in Utopia heeft. Ik heb iets heel leuks. Zorg dat je binnen een uurtje een strakke sportlegging aanhebt zegt Jessie. Komt er iemand vraagt Franny. Ja antwoordt Jessie enthousiast. Vervolgens geeft hij aan dat hij geen paaldansles heeft kunnen regelen, omdat het financieel niet gaat lukken. Binnenkort hebben de bewoners een vrijgezellenavond. Hiervoor wil Alexandra misschien een paaldansles geven, alleen als ze het goed kan. De anderen lijken het ook leuk te vinden om een paaldansles te volgen. Franny zit eraan te denken om met Alexandra mee te doen om een sexy show te geven. Nu het financieel niet haalbaar is heeft Jessie iets anders geregeld. Franny is benieuwd wie er langskomt vandaag en ze maakt zichzelf alvast klaar. Wat zal de verrassing zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *