Hiske en Alexandra maken zich zorgen, weet Shelley zichzelf te herpakken?

Hiske en Alexandra maken zich zorgen, weet Shelley zichzelf te herpakken?

Afgelopen avond uitten Brandon en Jessie hun zorgen over Shelley. Nadat ze mocht blijven bij de afgelopen eliminatie heeft ze zich namelijk nog niet weten te herpakken, zo vinden de mannen. Zij zijn echter niet de enigen die deze mening delen. Hiske komt kijken bij Alexandra in de sportschool. Alexandra vertelt dat ze blij is dat Shelley nog steeds in Utopia 2 is. Hiske is het ermee eens. Maar ik vind wel dat ze moet gaan rocken benadrukt ze. En legt verder uit dat ze hierover al meerdere keren naar Shelley is toegestapt. Maar ze is ook een maatje kwijt en de hele tijd alleen geeft Alexandra als tegenargument. Ze merkt wel dat Shelley zich erg afzondert van de groep. Zal Shelley zich weten te herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *