Volgens Mariska, Hiske en Gerrit neemt Brandon een andere houding aan

Volgens Mariska, Hiske en Gerrit neemt Brandon een andere houding aan

Na haar gesprek met Jessie zoekt Mariska ook haar slaapplek op. Ze vertelt aan Hiske en Gerrit dat ze de afgelopen twee dagen de groep heeft geobserveerd. Wie vind je veranderd vraagt ze. Brandon antwoordt Gerrit meteen. Mariska moet lachen. Brandon is opeens iedereen aan het helpen zegt ze. Mensen gedragen zich hier heel vaak anders vult Hiske aan. Het is niet anders dan een aantal weken geleden vervolgt ze. En legt uit dat Brandon na het vertrek van Jordie de connectie probeert te zoeken bij andere bewoners. Hij kan niet meer bouwen, dus dan moet je andere manieren vinden om je tijd in te vullen zegt Hiske. Kijk, als mensen nu nog gaan veranderen qua gedrag… Ik kijk daar doorheen. Daar worden mijn stemmen niet anders van. Daar is Mariska het mee eens. Zijn jullie het met de bevindingen van het drietal eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *