Mariska stoort zich aan het gedrag van Mylène en bespreekt het met Jessie

Mariska stoort zich aan het gedrag van Mylène en bespreekt het met Jessie

Jessie loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein en hij spreekt Mariska aan. Wat was er nou vandaag? vraagt hij. Mariska legt uit dat Hiske aan Mylène heeft gevraagd of zij haar huisje af wil staan voor de bed & breakfast. Toen ging ze me een partij tekeer gaat Mariska verder. Ze ging helemaal uit haar plaat voegt ze eraan toe. Jessie is verbaasd, want hij had verwacht dat Mylène er geen probleem mee zou hebben. Als Mylène haar huisje niet af wil staan, moeten er volgens hem drie andere mensen verhuizen. Van mij mag ze weg reageert Mariska boos. Ze is ook niet heel fanatiek met mensen opmaken benadrukt ze. Zullen de bewoners Mylène hierop aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *