Alexandra lijkt niet lekker in haar vel te zitten, Franny geeft advies

Alexandra lijkt niet lekker in haar vel te zitten, Franny geeft advies

Alexandra is afgelopen avond bezig met sporten als Franny de sportschool binnenkomt. Sorry mevrouw, de bus had vertraging grapt ze. Alexandra glimlacht. Ik moest even een moment voor mezelf hoor zegt ze. Alexandra lijkt namelijk even niet zo lekker in haar vel te zitten. En legt verder uit dat ze door de regen heel de dag binnen zit en dat ze ook nergens even een plekje heeft om te leren. Doe gewoon wat je leuk vindt adviseert Franny. Alexandra vertelt vervolgens dat ze dat ook doet en ze zucht. Donkere dagen, het regent… gaat ze verder. Franny vertelt dat zij dit gevoel gisteren had. Het is ook niet gek benadrukt ze. Alexandra vertelt dat ze zich morgen ongetwijfeld beter voelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *