Gerrit en Franny zoeken elkaar op, de twee liggen wederom bij elkaar in bed

Gerrit en Franny zoeken elkaar op, de twee liggen wederom bij elkaar in bed

Een tijd geleden kropen Franny en Gerrit samen in bed, nadat de twee samen met de groep een aantal drankjes hadden gedronken. De twee waren intiem met elkaar, waar de groep nog niet over uitgesproken is. Shelley de ex van Gerrit, was erg ontdaan over dit nieuws en heeft dit met beiden besproken. Gerrit lijkt zich weinig aan te trekken van de woorden van zijn ex. Wanneer Franny en Gerrit afgelopen nog even aan het kletsen zijn in het huisje van Franny, komt Gerrit in bed liggen bij haar. De twee kletsen nog wat met elkaar en dan besluit Gerrit tegen Franny aan te gaan liggen. Nadat ze samen gesprekken hebben gevoerd, besluit Gerrit toch naar zijn eigen bed te gaan. De twee hadden het gezellig. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *