Flirten Gerrit en Jessie met Franny?

Flirten Gerrit en Jessie met Franny?

Het lijkt erop dat Franny de interesse heeft van meerdere bewoners. Franny is knap zegt Gerrit. Ja, Franny is echt knap reageert Jessie. Franny bedankt de twee voor hun complimenten. Je had nog maar net je ring af. Toen wilde ik actie ondernemen en toen had Gerrit het al gedaan gaat Jessie verder. Franny vraagt aan Jessie of hij ermee zit. Ik ben er wel stuk van zegt hij lacherig. Hiske is ook nog vrijgezel zegt Franny. Jessie laat weten dat hij Franny leuker vindt, terwijl hij haar hoofd aait. Zal Franny vallen voor de complimenten of laat ze het erbij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *