Alexandra arriveert als nieuwe bewoner in Utopia 2

Alexandra arriveert als nieuwe bewoner in Utopia 2

Wanneer de bewoners aan het werk zijn, gaan de poorten van Utopia 2 open. Een blonde vrouw komt het terrein oplopen en al snel komen de andere bewoners op haar af. Alexandra zegt de blondine vrouw. De bewoners hebben al snel door dat ze de nieuwe bewoonster is, ik sta helemaal te shaken zegt de nieuweling. Ze is enorm blij iedereen te zien en te ontmoeten. Alexandra loopt met alle bewoners naar de silo toe en begint zich voor te stellen. Ik ben Alexandra, ik ben 49 en heb een bloedmooie zoon en een katje die ik achterlaat. Die kon ik helaas niet meenemen. Ik wil hier een sportschool gaan openen. Ik ben bodybuildster, ik ben Nederlands kampioen in wedstrijden. Het is heel gaaf om hier te zijn zegt ze enthousiast. En vertelt verder dat ze uit Amsterdam komt en verliefd is op iemand in de buitenwereld. Ik ga op hem wachten benadrukt ze.

Alexandra is helemaal enthousiast over de levensstijl van Adriaan. De twee spreken na de voorstelronde af dat zodra Adriaan terug is van de Alpe D’Huez, dat ze mee gaat doen met zijn vegan dieet en sportschema. Dan kan ik deze week nog lekker snoepen zegt Alexandra en ze schudden elkaar de hand. Adriaan is van plan om een 20 minuut durende sportsessie te houden en nodigt Alexandra uit om mee te doen. Ik wil eigenlijk wel kijken wat jij kan zegt Adriaan geïnteresseerd. Heeft Adriaan eindelijk de vrouw ontmoet die openstaat voor zijn visie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *