Mylène vindt Adriaan een smerig ventje, de twee hebben ruzie

Mylène vindt Adriaan een smerig ventje, de twee hebben ruzie

Adriaan is afgelopen avond aan het mopperen dat iedereen ongezond zit te eten en drinken. Dat je dit nu weer gebruikt als jouw momentje, vind ik heel erg zielig merkt Mylène op. Nou, dan vind je dat heel zielig. En dan morgen weer van, oh, ik voel me niet zo lekker reageert Adriaan. En benadrukt dat mensen gezond worden van zijn voeding. Dat niet zegt Adriaan wijzend naar de hamburger van Mylène. Mylène laat weten dat het Adriaan zijn probleem is dat hij zich aan alles ergert. Jij voelt je toch niet lekker lieve schat. Ga gezonde producten eten gaat Adriaan verder. Mylène snapt niet dat Adriaan zo boos is. En Adriaan zegt dat Myène de pan uit flipte omdat hij de stekker van de koelkast eruit had gehaald. Omdat je al weken super negatief doet zegt Mylène. Adriaan vraagt of hij dat tegen haar ook doet. Volgens Adriaan laat hij Mylène altijd links liggen omdat hij geen probleem met haar heeft. Tijdens de discussie zegt Adriaan lief meisje tegen Mylène. Wil je me geen lief meisje noemen vraagt Mylène geïrriteerd. Oké Mylène, ik zal je geen lief meisje meer noemen, want dat ben je ook niet. Dan zou ik liegen, je hebt gelijk zegt Adriaan sarcastisch. Smerig ventje mompelt Mylène op haat beurt terwijl Adriaan wegloopt van de discussie. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *