Gerrit, Franny en Merel vinden dat Andrea te weinig uitvoert

Gerrit, Franny en Merel vinden dat Andrea te weinig uitvoert

Het is erg zonnig en alle bewoners genieten er optimaal van. Franny en Merel zijn aan het zonnebaden bij de steiger en Gerrit is aan het zwemmen. Gerrit vindt dat Andrea helemaal niks uitvoert. Klopt, ze voegt echt nul toe zegt Merel. Ze doet echt niks. Ze verdient geen geld voegt Gerrit eraan toe. Merel laat weten dat Andrea tegen oud bewoner Cees had gezegd dat het haar doel is om voor de groep te koken. Nou, daar heb ik nog steeds vrij weinig van gezien gaat ze verder. Franny vraagt wat ze hier dan komt doen. Beetje vervelend zijn zegt Gerrit. Merel vindt dat er van zulke types al genoeg zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 14:26

    Gerrit is zeker vergeten dat hij zelf ook niet inbrengt in Utopia, Die zit al maanden te teren op andermans verdiensten. Dat hij nog iets durft te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *