Adriaan heeft een goed gesprek met Franny en motiveert haar

Adriaan heeft een goed gesprek met Franny en motiveert haar

Adriaan vindt dat het tijd is voor een positief gesprek met Franny. Nou, gisteren lag ik op bed en zat ik te denken, ik geloof dat jij meer kan dan jij zelf realiseert begint Adriaan. En geeft aan dat Franny tijdens de back to basics dag veel initiatief nam, terwijl de andere bewoners dat niet deden. Ik geloof dat dat met meer dingen zo is, als jij gewoon echt ergens voor wil gaan zegt Adriaan trots. Hij motiveert Franny dan ook dat ze meer zelfvertrouwen moet krijgen, omdat ze echt vele malen meer kan dan ze zelf denkt. Cool om te horen reageert Franny enthousiast. Adriaan geeft aan dat hij zich soms niet lekker voelt, maar dat dat hem niet tegenhoudt. Ik ben precies op de koers die ik wil varen. En toch denk ik soms dat ik op de verkeerde koers zit voegt Adriaan eraan toe. Franny  laat lachend weten dat iedereen dat wel eens heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *