Gerrit laat zichzelf van een andere kant zien, hij heeft onenigheid met Andrea

Gerrit laat zichzelf van een andere kant zien, hij heeft onenigheid met Andrea

Andrea vraagt aan Gerrit of hij gepikeerd is, omdat zij heeft gezegd dat haar standaarden hoger liggen. Uiteindelijk zal er wel een mooie vrouw bij je passen, dat is geen probleem zegt Gerrit. Andrea vraagt waarom hij zulke dingen zegt. Zeg ik onredelijke dingen vraagt Gerrit. Andrea reageert geïrriteerd wat hij met zijn opmerking probeert te suggereren en waarom hij zich van deze kant laat kennen. Ik hoop ook dat er een vrouw bij mij past. Elke vrouw is in ieder geval beter dan jij gaat Andrea verder. Ik hoop het voor je, het zit ook een beetje in je doen en laten. Je hebt het echt nodig benadrukt Gerrit. Andrea vraagt vervolgens wat ze dan nodig heeft volgens hem maar Gerrit blijft er vaag over. Gerrit zegt dat als ze dat zelf niet begrijpt, dat ze dan beter haar school had kunnen afmaken. Je zet jezelf echt zo voor lul, Gerrit. Je praat echt bullshit, omdat je een beetje gepikeerd bent en omdat ik heb gezegd dat mijn standaarden een stuk hoger dan die van jou liggen. En elke vrouw die er op deze aarde is, is altijd nog een stukje beter dan jou. Dus mijn standaarden liggen inderdaad hoger. En als het een vrouw moet zijn, dan liever een vrouw dan jou. Al was je de laatste man hier op aarde, ik zou je niet willen vervolgt Andrea. Gerrit zegt dat hij al wist dat Andrea op vrouwen valt. Andrea lacht het van haar af en vraagt of Gerrit zichzelf nu een stoere man vindt. Zullen de twee het nog bijleggen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *