Maikel en Gerrit praten over Shelley en haar wraak acties

Maikel en Gerrit praten over Shelley en haar wraak acties

Na het eenjarig jubileum zijn er nog veel bewoners wakker. Diep in de nacht hebben ook Gerrit en Maikel een gesprek met elkaar. Maikel geeft aan Shelley een mooie verschijning te vinden, maar geeft aan dat hij zich niet aan haar gaat branden, omdat hij weet dat zij nog iets voor Gerrit voelt. Ik heb daar geen zin in, vertelt de mannelijke bewoner. Gerrit zegt dat Shelley op zijn jaloezie inspeelt door eerst met Jens aan te pappen en zich nu focust op Maikel. Ook vindt hij dat Shelley nooit eerlijk is geweest over haar gevoelens. Maikel biecht op dat Shelley hem tijdens het evenement wilde zoenen, maar hij haar heeft afgehouden. Als ik het had gewild, had het wel gebeurd, vertelt hij. Gerrit zegt dat hij er geen probleem mee zou hebben, maar raadt hem aan om er niet aan te beginnen en de eer aan hemzelf te houden. Zal Shelley echt gevoelens hebben voor Maikel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *