Merel kan haar tranen niet meer bedwingen

Merel kan haar tranen niet meer bedwingen

Na een super gezellige ‘Trouble in Paradise’ avond trekt Merel zich terug in haar huisje. Na middernacht komt ook Franny het huisje ingelopen en vindt daar een verdrietige Merel. Ze schrikt hiervan en vraagt wat er aan de hand is. Ik weet het echt niet meer, huilt Merel, ik voel me super kut. Ze heeft het nog erg moeilijk met de hele situatie rondom Jessie. Het is logisch dat je je nu even super kut voelt, troost Franny haar. De tranen bungelen van Merels wangen. Franny zegt dat Merel haar had moeten roepen. Je gaat niet in je eentje hier liggen! Merel weet even niet wat ze met de hele situatie aan moet vertelt ze. Ik mis hem gewoon heel erg, snikt ze. Franny troost haar vriendin en laat Merel dan alleen, zodat ze lekker kan gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *