Dave Roelvink sluit het trouble in paradise evenement af

Dave Roelvink sluit het trouble in paradise evenement af

Gerrit en Maikel zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met hun dj set. De twee mannen moesten een battle met elkaar aangaan om te bepalen wie er op het Trouble in Paradise festival mag draaien. Vera hakte uiteindelijk de knoop door en koos Gerrit als winnaar uit. Afgelopen laat ze ook zelf horen wat ze in huis heeft. Het volume gaat voluit en de beats knallen door de speakers.

Dave Roelvink sluit het evenement uiteindelijk af. We kennen hem wel van verschillende televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson en De Roelvinkjes. De bewoners en gasten gaan nog even los en dan zit het festival erop. Hopelijk heeft het wat opgeleverd voor de groep!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *