Het feest trouble in paradise feest is volop aan de gang

Het feest trouble in paradise feest is volop aan de gang

Dwight Dissels is bekend van de Utopia intro tune Courage. Hij mag vanavond tijdens het eenjarig bestaan daarom niet ontbreken. Een jaar geleden bezocht hij het Utopia 2 terrein ook voor een beachparty, toen werd het strand officieel geopend. Met een daverend applaus wordt de zanger onthaald. Het trouble in paradise festival is begonnen.

Na het optreden van Dwight Dissels zijn de bezoekers goed warmgedraaid. Het is een drukke boel in Utopia 2 en de sfeer zit er goed in. De volgende die het podium betreedt is zanger Frank van Etten, hij stuurde de bewoners een tijd geleden een videoboodschap om te laten weten dat hij van de partij is. Frank van Etten is klaar om de tent op zijn kop te zetten. Na de aankondiging van Merel opent de zanger direct met zijn hit Huisje Op Wielen en iedereen gaat los. Vervolgens komt Julia van Helvoirt het podium op. Ze is bekend van Idols en House of talent en geeft een leuk optreden in de mini samenleving. Vervolgens komt Thomas Berge richting Utopia 2 het éénjarig bestaan te vieren. Zodra hij het terrein betreedt, wordt hij enthousiast ontvangen door de bewoners. Merel kondigt niet veel later de zanger aan en onder een luid applaus stapt Thomas Berge het podium op. Hij brengt vanavond een aantal hits ten gehore. De sfeer zit er goed in bij het publiek en vrolijk wordt er meegeklapt en gedanst. Het feest is nog lang niet voorbij. Hoe zal het uitpakken voor de groep?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *