Dj Gerrit opent het trouble in paradise festival

Dj Gerrit opent het trouble in paradise festival

Gerrit beter bekend als DJ Rich Man, trapt het Trouble in Paradise festival af met zijn dj act. Het publiek is inmiddels binnen, dus er kan gedanst worden. Gerrit is de afgelopen tijd druk aan het oefenen geweest met zijn dj set en laat horen wat hij in huis heeft. Het eenjarig bestaan van Utopia 2 wordt vanavond gevierd met een paar geweldige artiesten. Onder andere Thomas Berge, Dwight Dissels en Dave Roelvink zijn van de partij. Het belooft een fantastische avond te worden! Zal het ook iets opleveren voor de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *