Brandon wil niet genoemd worden in Shelley haar toespraak en spreekt haar erop aan

Brandon wil niet genoemd worden in Shelley haar toespraak en spreekt haar erop aan

Shelley en Brandon staan letterlijk en figuurlijk tegenover elkaar in het nieuwe sanitairgebouw. Shelley wil, omdat Utopia 2 1 jaar bestaat, een toespraak houden over alle bewoners en dit heeft veel teweeggebracht. Shelley heeft moeten strijden om deze toespraak door te laten gaan. Maar nu het evenement over een paar uurtjes gaat beginnen, wil Brandon dat Shelley haar toespraak aanpast. Ik hoef er niet in zegt Brandon bloedserieus. Shelley wil weten wat zijn reden hiervoor is maar daar geeft Brandon geen duidelijke reden voor. Ik wil het niet benadrukt hij nogmaals. Shelley geeft aan dat Brandon wel vaker toevallig tegenstribbelt als zij iets wil doen, maar dat vindt Brandon onzin. De twee belanden vervolgens in een felle discussie. Slaat nergens op zegt Shelley voor ze zich distantieert van het gesprek. Jij bent toch ook kapper? Dat slaat toch ook nergens op? reageert Brandon boos. De twee gaan met ruzie uit elkaar, maar wat hiervoor de reden is, is niet helemaal duidelijk. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *