Hiske vreest voor een catfight tussen Shelley en Merel

Hiske vreest voor een catfight tussen Shelley en Merel

Merel en Shelley hebben veel gedoe gehad rondom het presenteren tijdens het Trouble in Paradise festival. Merel wilde namelijk alleen de presentatie verzorgen. Shelley heeft iets voorbereid om vanavond iedereen in het zonnetje te zetten, Utopia 2  bestaat tenslotte één jaar. Hiske heeft de tekst van haar gelezen en heeft het hierover met Andrea. Ze maakt zich enigszins zorgen over wat ze gaat zeggen tegen sommige bewoners. Wat staat erin dan vraagt Andrea. Over Merel stond er dat haar wil wet is antwoordt Hiske. En over Franny stond er houd je aan je girlcode vriendin belazeren, bla bla bla. Dat kan je echt niet zeggen, zeker omdat zij heel gevoelig is voegt ze eraan toe. Als je het op een grappige manier doet, dan kan dat wel laat Andrea weten. Als je iemand in het zonnetje wil zetten, dan moet je dat er niet in gaan zetten benadrukt Hiske op haar beurt. De twee zijn bang dat het vanavond verkeerd gaat vallen bij sommige bewoners en bezoekers. Je wil niet uitgefloten worden zegt Hiske. Ik denk dat het dan een catfight op het podium gaat worden gaat ze verder. En vindt het na al het gedoe van de afgelopen tijd niet heel erg slim om dit soort dingen op een podium uit te spreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *